Rólunk

A „Minden-M” megálmodása előtt gyakran tapasztaltuk, hogy a napi munka mellett mennyire kevés időnk jut gyermekünkre, családtagjainkra és háztartás vezetésre. Édesanyaként pontosan tudjuk mit jelent dolgozni, szülőnek lenni, háztartást vezetni, mellette családtagjainkról gondoskodni. 

Előzetes felméréseink megerősítették feltételezésünket, hogy a munka és a család között a megfelelő egyensúly kialakítása nem csak nekünk okoz nehézséget, ezért „álmodtunk egy nagyot” és úgy döntöttünk, hogy nem csak magunknak, hanem másoknak is segítünk. A „Minden-M” létrehozásával széles körben nyílik lehetőségünk különböző élethelyzetekben megoldást találni. 

Célunk, hogy a szolgálatot felkeresők megtalálják a legmegfelelőbb bébiszittert, pótmamát, gondozót vagy házvezetőt, az álláskeresők pedig rátaláljanak a legideálisabb, igényeikhez, időbeosztásukhoz, anyagi elvárásaikhoz leginkább illeszkedő munkalehetőséget.

 

Feladatunk, hogy megbízható, gyors és költségkímélő módon segítsük Önt abban, hogy megtalálja azt a személyt, akire alkalomszerűen, vagy hosszútávra rábízhatja gyermekeit, hozzátartozóit, otthonát. A munkánk alapja, hogy mind a családokat, mind pedig a segítőket törekszünk a lehető legjobban megismerni, annak érdekében, hogy a kölcsönös megelégedés és a közös munka megvalósuljon.

 

Az „Minden-M” újszerűsége az egyéni igényeket figyelembe vevő közvetítési folyamatban valósul meg. Az iroda elindítása előtt egyértelművé vált, hogy Fejér megyében egyedi, fontos, szükségeteket kielégítő szolgáltatást valósítunk meg. A segítők kiválasztásánál a szociális szakmai és személyes tapasztalataink mellett szükség szerint pszichológiai tesztek is segítik munkánkat.

Bízunk benne, hogy elnyertük bizalmát, és ha segíteni szeretne vagy segítségre van szüksége, hívjon bizalommal illetve regisztráljon a honlapon!

Üdvözlettel: „Minden-M” Magán – Munkaközvetítő Szolgálat”